+30 210 968-0700 - (Ισχύει μόνο για κρατήσεις που γίνονται μέσω αυτού του ιστότοπου) english greek

ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ) ACE ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

Μια υπηρεσία που προσφέρεται για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Καταχωρήστε την επιχείρησή σας στο επιχειρηματικό πρόγραμμα ACE και αποκτήστε πρόσβαση σε αποκλειστικά οφέλη και ανταμοιβές υπηρεσιών. Τα προγράμματα ενοικίασης επιχειρήσεων έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Μόλις εγγραφείτε, εσείς και οι υπάλληλοί σας έχετε ευκαιρίες για δωρεάν αναβαθμίσεις και εκπτώσεις σε άλλες υπηρεσίες Ace. Μια αφοσιωμένη ομάδα  είναι πάντα δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσει με ένα τηλεφώνημα ή ένα email.

Ως μέλος θα έχετε πρόσβαση στα οφέλη της υπηρεσίας  προτεραιότητας. Αυτά είναι μερικά από τα οφέλη μας:

  • Προετοιμασμένη γραφική εργασία για εξοικονόμηση χρόνου.
  • Ανταγωνιστική τιμολόγηση.
  • Απολαύστε ελκυστικές κατ 'αποκοπή τιμές που επιτρέπουν οικονομικό και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Θέλουμε να μειώσουμε το συνολικό κόστος λειτουργίας του προγράμματος ενοικίασης αυτοκινήτου.
  • Γρήγορη υπηρεσία προτεραιότητας.
  • Αφοσιωμένη υποστήριξη λογαριασμού.
  • Τα οφέλη των μελών των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβάνουν δωρεάν αναβαθμίσεις  μοντέλων και δωρεάν ενοικιάσεις.
  • Τα τιμολόγια αποστέλλονται κατευθείαν στα Λογιστήρια των εταιριών.
  • Απολαύστε την ταχύτερη εμπειρία  παραλαβής και παράδοσης αυτοκινήτου.

Εγγραφείτε σήμερα και λάβετε έναν αριθμό μέλους Ace για την εταιρεία σας και για χρήση από όλο το υπαλληλικό προσωπικό. Πώς να ξεκινήσετε με το πρόγραμμα ενοικίασης επιχειρήσεων; Σε λίγα μόνο βήματα, μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τη γρήγορη υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων και βαν για επιχειρήσεις.

Βήμα 1 - Εγγραφείτε σήμερα και δημιουργήστε τον εταιρικό σας λογαριασμό παρέχοντας βασικές πληροφορίες για την επιχείρησή σας μέσω της παρακάτω φόρμας.

Βήμα 2 - Σύντομα θα λάβετε τον αριθμό λογαριασμού της εταιρείας σας, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να εξοικονομείτε χρόνο σε κάθε ενοικίαση.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

*
*
*
*
*

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

*
*
*
*
*

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ/ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

*
*
*
*

Σχόλια / Επιπλέον Στοιχεία

*