+30 210 968-0700 - (Ισχύει μόνο για κρατήσεις που γίνονται μέσω αυτού του ιστότοπου) english greek

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

*
*
*
*
*
*
*
*
100.00*
*

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Μετά την επιβεβαίωση μας για την κράτησή σας και του ποσού που θα κατατεθεί, παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία παρακάτω και μετά πατήστε το πλήκτρο "Προχωρήστε στην Ασφαλή Πληρωμή". Θα μεταφερθείτε στην Ασφαλή Σελίδα της Alpha Bank e-Commerce, όπου θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Αυτό θα είναι μια 100% ασφαλής συναλλαγή (SSL 128bit).

Επιλέγοντας το κουμπί "Προχωρήστε στην Ασφαλή Πληρωμή" επιβεβαιώνω ότι αποδέχομαι τους Όρους Ενοικίασης.

Πολιτικη Ακυρωσης

Παρακαλώ σημειώστε: Ζητούμε από όλους τους πελάτες μας να μας ενημερώνουν όταν αλλάζουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια, όπως αλλαγή πτήσης, ημερομηνίας κλπ. Και επιπλέον να ακυρώσετε τυχόν κρατήσεις που δεν είναι πλέον απαραίτητες, επιτρέποντάς μας να προβούμε σε άλλη κράτηση. Ενθαρρύνουμε και εκτιμούμε την υπεύθυνη συμπεριφορά κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων. Εάν δεν παραλάβετε το αυτοκίνητο (που ονομάζεται «μη εμφάνιση»), δεν θα εκδοθεί καμία επιστροφή χρημάτων. Εάν ακυρώσετε μετά την έναρξη της ενοικίασής σας, δεν θα λάβετε επιστροφή χρημάτων.  Οι εταιρείες Rent a Car αποκαλούν "μη εμφάνιση" όταν δεν επιλέγετε το αυτοκίνητο επειδή (για παράδειγμα): Δεν φθάνετε στην κανονική ημερομηνία και ώρα, δεν έχετε τα σωστά έγγραφα ή δεν είστε επιλέξιμοι για την ενοικίαση, ο κύριος οδηγός δεν διαθέτει πιστωτική κάρτα με αρκετή πίστωση για την κατάθεση κ.λπ. Στην προσπάθειά μας να ενημερώσουμε καλύτερα τους ταξιδιώτες και να παραμείνουμε διαφανείς, θα προτείναμε να αναθεωρήσετε την ενότητα "Όροι και ασφαλιστήρια συμβόλαια" για λεπτομέρειες σχετικά με τη μίσθωση πριν από την αίτησή σας για τελική επιβεβαίωση. Η χρέωση ακυρώσεως ισχύει για να διασφαλιστεί ότι μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ενοικίασης αυτοκινήτων του πελάτη μας και να βελτιώσουμε τη διαθεσιμότητα των οχημάτων μας και τελικά την εξυπηρέτηση πελατών μας.  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επίσης να μας στείλετε απευθείας ηλεκτρονικό μήνυμα και θα λάβετε μια άμεση απάντηση.  Όλες οι επιστροφές θα ολοκληρωθούν εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών.

  • Για κρατήσεις που γίνονται με ημερομηνία παραλαβής μίσθωσης μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου και της 14ης Ιουνίου και της 21ης Αυγούστου έως τις 31 Δεκεμβρίου, απαιτείται μια επιστολή ακύρωσης τριών (3) ημερών για την πλήρη επιστροφή χρημάτων. Εάν η ημερομηνία ακύρωσης είναι μικρότερη των τριών (3) ημερών πριν από την άφιξή σας, η προκαταβολή επιστρέφεται μείον είτε την προκαταβολή είτε το κόστος ενοικίασης τριών (3) ημερών - όποια είναι μεγαλύτερη. Εάν η κράτησή σας ήταν για λιγότερο από τρεις (3) ημέρες, δεν θα λάβετε επιστροφή χρημάτων.
  • Για κρατήσεις που γίνονται με ημερομηνία παραλαβής ενοικίασης από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 21 Αυγούστου, απαιτείται μια επιστολή ακύρωσης επτά (7) ημερών για την πλήρη επιστροφή χρημάτων. Εάν η ημερομηνία ακύρωσης είναι μικρότερη των επτά (7) ημερών πριν την άφιξή σας, η προκαταβολή επιστρέφεται μείον είτε την προκαταβολή είτε το κόστος ενοικίασης τριών (3) ημερών - όποια είναι μεγαλύτερη. Εάν η κράτησή σας ήταν για λιγότερο από τρεις (3) ημέρες, δεν θα λάβετε επιστροφή χρημάτων.
Διαβάστε τους λεπτομερείς Όρους και Προϋποθέσεις μας