+30 210 968-0700 - (Ισχύει μόνο για κρατήσεις που γίνονται μέσω αυτού του ιστότοπου) english greek

FEEDBACK ACE ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

Στην ACE Ενοικιάσεις Αυτοκίνητων Αθήνα σεβόμαστε ιδιαίτερα την σχέση μας με τους πελάτες και εκτιμάμε τη γνώμη τους. Η δέσμευσή μας για ποιότητα είναι το σήμα κατατεθέν της επιχείρησής μας, κάτι  που χιλιάδες από τους πελάτες μας μπορούν να επιβεβαιώσουν στα 25 χρόνια λειτουργίας μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε εξυπηρετήσει πολλούς ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι μας παραθέτουν τα θετικότατα σχόλια και τα ευγενικά τους λόγια για τις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων που τους παρέχουμε.

Επιπλέον, με τη συντονισμένη παρουσία της ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων σε διάφορα social media, ταξιδιώτες, τουρίστες και όλοι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να βρουν ένα μεγάλο όγκο πληροφοριών γενικά για την Ελλάδα, για διακοπές στα ελληνικά νησιά, για αξιοθέατα στην Ελλάδα, για επαγγελματικό ταξίδι στην Ελλάδα, για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και γενικά την οδήγηση στην Ελλάδα, τη βιομηχανία ενοικίασης αυτοκινήτων, τη διαδικασία ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που θα σας διευκολύνουν και θα σας βοηθήσουν να έχετε ένα άνετο και ευχάριστο ταξίδι. Κάθε προφίλ μας στα διάφορα social media έχει κάτι να σας προσφέρει, με διαφορετικό υλικό και πλούσιες και έγκυρες πληροφορίες. Γι αυτό ακολουθήστε μας στους αντίστοιχους λογαριασμούς μας και μείνετε συντονισμένοι!

Σε αυτό το παράρτημα, μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας, τις προτάσεις σας, τα παράπονά σας, τα αιτήματά σας στο αρμόδιο Τμήμα με το οποίο επιθυμείτε να επικοινωνήσετε καθώς και τη δική σας μαρτυρία για την εμπειρία σας από τη συνεργασία με την εταιρεία μας. Εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα στην επικοινωνία σας και θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να καταστήσουμε τον δικτυακό τόπο της ACE καλύτερο για εσάς και για να βελτιστοποιούμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας.
Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία για την προτίμηση στην ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων!


FEEDBACK

*
*
*
*

ΤΜΗΜΑ

*
*

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αθήνα

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
16674, Αθήνα, Ελλάδα

Tηλ. 210 968-0700
Φαξ: 210 968-0702

 

ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στο Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος"

Αττική Οδός, Σπάτα Αρτέμιδα
19004, Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ. 210 968-0700