+30 210 968-0700 - (Ισχύει μόνο για κρατήσεις που γίνονται μέσω αυτού του ιστότοπου) english greek

Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών

Εξυπηρετούμε το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Εξειδικευόμαστε στην εξυπηρέτηση του Αεροδρομίου και έχουμε τελειοποιήσει το σύστημα Παραλαβής και Παράδοσης μας. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», 27 χιλιόμετρα (17 μίλια) ανατολικά του κέντρου της πόλης της Αθήνας κοντά στα Σπάτα, είναι ένα αποτελεσματικό μεγάλο ευρωπαϊκό αεροδρόμιο.

Στις Αφίξεις, υπάρχει ένας σταθμός πληροφόρησης επισκεπτών όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν την πιο πρόσφατη βιβλιογραφία από το Τμήμα Τουρισμού Πληροφοριών, κάτι που είναι χρήσιμο για να πάρετε πληροφορίες σχετικά με τις τοπικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και την Αττική. Επίσης, θα βρείτε φυλλάδια με πληροφορίες για δρομολόγια και πλοία από το λιμάνι του Πειραιά και άλλων λιμένων της Αττικής, όπως το λιμάνι της Ραφήνας. Υπάρχει επίσης ένα μικρό μουσείο στον τελευταίο όροφο του Αεροδρομίου που διαθέτει μια ενδιαφέρουσα έκθεση για την ιστορία της Αθήνας, καθώς και ένα χώρο που προορίζεται για άλλες περιοδικές εκθέσεις. Το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» διαθέτει επίσης ένα δημοφιλές ξενοδοχείο, το Sofitel, σε περίπτωση που χρειαστεί να διανυκτερεύσετε κοντά στο αεροδρόμιο για οποιοδήποτε λόγο, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την αίθουσα Αφίξεων. Επιπλέον, στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» υπάρχει δωρεάν Wi-Fi.

Παραλαβή του Ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Καλώς ήρθατε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», το «Ευρωπαϊκό Αεροδρόμιο της Χρονιάς για το 2004». Το αεροδρόμιο αυτό εξυπηρετεί μέχρι 16 εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο από τις 28 Μαρτίου του 2001.

Όλοι οι αφικνούμενοι επιβάτες, ανεξάρτητα από την προέλευση της πτήσης τους, θα εξέλθουν από το επίπεδο των Αφίξεων του Κύριου Αεροσταθμού. Μετά την έξοδό σας από το αεροσκάφος και κατά την είσοδό σας στο Κτήριο του Αεροδρομίου, ακολουθείτε τις σημάνσεις με την ένδειξη «Αφίξεις» και θα οδηγηθείτε στο Διαβατηριακό Έλεγχο. Υπάρχει μία γραμμή για τους υπηκόους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μια για όλα τα άλλα κράτη. Οι ταξιδιώτες από τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία δεν χρειάζονται θεώρηση. Σε γενικές γραμμές , το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ουσιαστικά χωρίζεται σε 2 αίθουσες: η Αίθουσα Α όπου εξυπηρετούνται επιπλέον προορισμοί εκτός της συνθήκης Σένγκεν και η Αίθουσα Β όπου εξυπηρετούνται προορισμοί εντός Σένγκεν.

Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία του Διαβατηριακού Ελέγχου, προχωράτε στην Παραλαβή των αποσκευών σας. Μπορείτε να προμηθευτείτε ένα καρότσι για τις αποσκευές σας που θα βρείτε στην αίθουσα παραλαβής των αποσκευών κατά την άφιξη σας. Το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» χωρίζεται σε 2 αίθουσες παραλαβής αποσκευών την Ε/S A και την I/S Β. Πληροφορίες για τη διάθεση των αποσκευών είναι διαθέσιμες δίπλα σε κάθε διακομιστή αποσκευών. Βεβαιωθείτε ότι έχετε παραλάβει τη σωστή αποσκευή, κάνοντας ταύτιση των αποκομμάτων που σας έχει δώσει η αεροπορική σας εταιρία καθώς μετά την έξοδό σας από την περιοχή παραλαβής αποσκευών, δεν επιτρέπεται η εκ νέου είσοδος. Έπειτα, αφού περάσετε και από Τελωνειακό Έλεγχο, θα οδηγηθείτε στις Αφίξεις / Περιοχή Ελεύθερης Πρόσβασης. Οι ταξιδιώτες, οι οποίοι έχουν φθάσει στην Ελλάδα μέσω άλλων ευρωπαϊκών χωρών, δεν περνούν από τελωνειακό έλεγχο.

Βγαίνοντας από την αίθουσα αφίξεων, θα δείτε το όνομα σας σε μια επιγραφή που θα κρατά ένας εκπρόσωπος της ACE, ο οποίος θα φέρει τα διακριτικά της εταιρείας στην ενδυμασία του και ο οποίος θα σας βοηθήσει με την ενοικίαση αυτοκινήτου σας. Μαζί θα βγείτε από το κεντρικό κτίριο του Αεροδρομίου. Το check out θα γίνει άμεσα από την Κεντρική Πύλη του Αεροδρομίου και μέσα σε λίγα λεπτά θα μπορείτε να ξεκινήσετε για τον προορισμό σας. Σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την αίθουσα αφίξεων του Αεροδρομίου προς τις βραχυπρόθεσμες αφίξεις, θα παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας. Όταν λάβετε το ενοικιαζόμενο όχημα σας θα πρέπει να κάνετε τα εξής:

  • Να επιδείξετε μια έγκυρη άδεια οδήγησης.
  • Να επανεξετάσετε και να υπογράψετε το συμφωνητικό μίσθωσης της ACE.
  • Να αφήσετε ένα αντίγραφο της πιστωτικής σας κάρτας
  • Να αποθηκεύσετε τις αποσκευές σας και να εξετάσετε τα χαρακτηριστικά / τις δυνατότητες του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου και την ακεραιότητα του οχήματος.

Παρέχουμε οδικούς χάρτες, οπότε μην ξεχάσετε να ρωτήσετε τον εκπρόσωπο της ACE για κατευθύνσεις, για ένα σύστημα πλοήγησης GPS και για συμβουλές για το κινητό σας τηλέφωνο.

Επιστρέφοντας το Ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Η Αττική Οδός είναι ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος από τον οποίο θα ταξιδέψετε και αποτελεί τον περιφερειακό δακτύλιο της ευρύτερης μητροπολιτικής περιοχής της Αθήνας και τη ραχοκοκαλιά του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής της Αττικής. Αποτελεί το σύνδεσμο που συνδέει τον οδικό άξονα ΠΑΘΕ ( Πάτρα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Εύζωνοι), καθώς συνδέει την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας με την Αθήνων - Κορίνθου, παρακάμπτοντας το κέντρο της Αθήνας. Μπορείτε να προμηθευτείτε καύσιμα σε ένα βενζινάδικο που βρίσκεται στην κεντρική ευθεία του Αεροδρομίου πριν από τη συνάντηση σας με τον εκπρόσωπο της ACE. Η συνάντηση τον εκπρόσωπο μας στον κεντρικό δρόμο για τις Αναχωρήσεις είναι εύκολη και χωρίς ταλαιπωρία. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε εκ νέου τα στοιχεία επιστροφής σας κατά την παράδοση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σας και να λάβετε συμβουλές για μια ταχεία αποχώρηση. Συνιστάται να φθάνετε 2 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης σας. Οι Πύλες αναχώρησης Α & Β βρίσκονται στο ανώτερο επίπεδο και αυτές των Αφίξεων στο ισόγειο. Η επιστροφή στο Αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» είναι εύκολη και τα οδικά σήματα εμφανίζονται καθ 'όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Η πιο κοινή πινακίδα που μπορείτε να αναζητήσουμε είναι αυτή που αναγράφει «Ελ . Βενιζέλος», που είναι το όνομα του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

 

BOOK NOW

 

 

Athens International Airport

Phone: +30 210 968 0700

ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, Αθήνα Αεροδρόμιο Ενοικίαση Αυτοκινήτου

 

Opening Times

Monday: Open 24 hours
Tuesday: Open 24 hours
Wednesday: Open 24 hours
Thursday: Open 24 hours

 

_

Friday: Open 24 hours
Saturday: Open 24 hours
Sunday: Open 24 hours