+30 210 968-0700 - (Ισχύει μόνο για κρατήσεις που γίνονται μέσω αυτού του ιστότοπου) english greek

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Στην Ελλάδα επιτρέπεται η οδήγηση στους κατόχους άδειας οδήγησης, η οποία έχει εκδοθεί από Κράτη – Μέλη της Ευρωπαϊκή Ένωση.  Aν του ισχύοντος διπλώματος οδήγησης είναι εκτός της ευρωπαϊκής ένωσης θα πρέπει να συνοδεύεται με το συμπληρωματικό/συνοδευτικό έγγραφο του Διεθνούς Διπλώματος Οδήγησης (International Drivers Permit – IDP). 

Το Διεθνές Δίπλωμα Οδήγησης χρησιμεύει ως επίσημα αναγνωρισμένη μετάφραση του τοπικού διπλώματος σας σε περισσότερα από 150 μέλη των Ηνωμένων Εθνών παρόλα αυτά πρέπει να συνοδεύεται πάντα από το ισχύον τοπικό σας δίπλωμα.  Χορηγείται ένα βιβλιαράκι σε σχήμα διαβατηρίου που πιστοποιεί πως ο οδηγός κατέχει ένα έγκυρο δίπλωμα οδήγησης από τον μόνιμο τόπο κατοικίας του. 

Σε περίπτωση που σε έλεγχο της αστυνομίας διαπιστωθεί η παράβαση, τότε τα αρμόδια όργανα θα επιβάλλουν πρόστιμο και στον οδηγό και στην εταιρεία ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ενώ θα υπάρξει και κατάσχεση του αυτοκινήτου για την περίπτωση που θα ενοικιαστεί αυτοκίνητο σε άτομο που δεν έχει την απαιτούμενη άδεια οδήγησης.

Εγχώριος Πελάτης:
Οι πελάτες με υπηκοότητα της χώρας παραλαβής απλώς χρειάζονται την Άδεια Οδήγησης της χώρας τους.

Ευρωπαίοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης:
Οι πελάτες από την Ευρωπαϊκή Ένωση με παραλαβή εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης χρειάζονται απλώς την Άδεια Οδήγησης της χώρας τους εφόσον αυτή έχει εκδοθεί στο λατινικό αλφάβητο.
Επίσης δεκτή γίνεται η διεθνής άδεια οδήγησης που συνοδεύεται από Άδεια Οδήγησης της χώρας τους εφόσον αυτή δεν έχει εκδοθεί στο λατινικό αλφάβητο.
Για τους πελάτες από τις ακόλουθες χώρες γίνεται επίσης δεκτή η Άδεια Οδήγησης της χώρας τους εφόσον έχει εκδοθεί στο λατινικό αλφάβητο: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελλάδα, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Τσεχία, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Φινλανδία και Λίχτενσταϊν, Νορβηγία, Ισλανδία, Ελβετία.

Για όλες τις άδειες οδήγησης είναι αναγκαίο να πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις:
1) Σε κάθε περίπτωση να έχουν εκδοθεί στο λατινικό αλφάβητο με ή χωρίς άλλο αλφάβητο.
2) Να αναγράφεται στην πρόσοψη της άδειας η ένδειξη “Άδεια Οδήγησης” στην εκάστοτε γλώσσα.
3) Ονοματεπώνυμο, ημερομηνία και τόπος γέννησης - ημερομηνία έκδοσης και λήξης - επωνυμία ή σφραγίδα Υπηρεσίας Έκδοσης - αριθμός άδειας οδήγησης - φωτογραφία του οδηγού - υπογραφή του οδηγού - κατηγορίες οχημάτων για τα οποία επιτρέπεται η οδήγηση.
4) Οι προαναφερθείσες κατηγορίες θα πρέπει να παρουσιάζονται αναλυτικά σε εικονόγραμμα όπως στο ακόλουθο παράδειγμα. Συγκεκριμένα θα πρέπει να βεβαιωνόμαστε ότι στο εικονόγραμμα αναγράφεται η κατηγορία B η οποία είναι απαραίτητη για την οδήγηση των δικών μας οχημάτων:

Εάν κάποιος πελάτης δεν πληροί τις προϋποθέσεις και τα σημεία που αναφέρονται παραπάνω, θα χρειάζεται διεθνή άδεια για την ενοικίαση οχήματος.

Σε κάθε περίπτωση, είναι πάντα ευθύνη του ταξιδιώτη να διασφαλίζει τη διάθεση των εκάστοτε απαραίτητων εγγράφων.

Η ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αθήνα παρέχει μια ευρεία γκάμα οχημάτων. Δουλεύουμε με τα τελευταία μοντέλα της αγοράς με λίγα χιλιόμετρα, με την ίδια ποιότητα οχήματος που συχνά οι πελάτες πληρώνουν στην διπλή τιμή σε κάποια από τις μεγάλες εταιρίες. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία αυτόματων και αναλογικών αυτοκινήτων για ενοικίαση για επιχειρήσεις, διακοπές και άλλου είδους μετακινήσεις. Ο στόλος μας αποτελείται από αυτοκίνητα αυτόματα, αναλογικά, πόλης, μικρά - οικονομικά, οικογενειακά, πολυτελή, cabrio, SUV - Τζιπ, υβριδικά, βαν και minibuses πολλαπλών θέσεων και άλλα οχήματα για ενοικίαση. Στην ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αθήνα δίνουμε έμφαση στην ποιότητα του στόλου, στη σωστή συντήρηση, στην καθαριότητα και την ασφάλεια. Διαθέτουμε καινούργια αυτοκίνητα με standard κλιματισμό (A/C ), αερόσακους, ABS , CD player και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που παρέχουν ασφάλεια και άνεση.

Όλα τα οχήματα είναι διαθέσιμα για παραλαβή και παράδοση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», το Λιμάνι του Πειραιά, το Κέντρο της Αθήνας, σιδηροδρομικούς σταθμούς και τους σταθμούς του Μετρό, τοπικούς προορισμούς και ξενοδοχεία της Αθήνας, όπως το West Inn Athens Astir Palace Beach Resort στη Βουλιαγμένη. Για να δείτε περισσότερα πατήστε εδώ.

Όταν παραλάβετε το αυτοκίνητο θα χρειαστεί:

 1. Να επιδείξετε μια έγκυρη άδεια οδήγησης.
 2. Να επενεξετάσετε και να υπογράψετε το συμφωνητικό μίσθωσης με την ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων.
 3. Να αφήσετε ένα αντίγραφο της πιστωτικής σας κάρτας (MasterCard & Visa).

Η Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών προστατεύει τον ενοικιαστή από κόστη επισκευής ή αντικατάστασης του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, παρόλα αυτά όμως δεν είναι μια πλήρης ασφαλιστική κάλυψη και δεν γλιτώνει τον ενοικιαστή από το 100% της ευθύνης για το όχημα, υπάρχουν συγκεκριμένες χρεώσεις και καλύψεις. Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στη σελίδα με την Πολιτική Ασφάλισης μας.

Ο ενοικιαστής επιβαρύνεται με τα παρακάτω ποσά για την Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών:

 • €528 Ευρώ + ΦΠΑ για την κατηγορία A, B, C, και D
 • €650 Ευρώ + ΦΠΑ για την κατηγορία E, J, K, και P
 • €772 Ευρώ + ΦΠΑ για την κατηγορία F, G, I, L, M, M1, O και T1
 • €975 Ευρώ + ΦΠΑ για την κατηγορία H, T, V και X

Super Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών
Πρόκειται για μια επιπλέον ασφάλιση, η οποία δεν συμπεριλαμβάνεται αυτόματα στην τιμή ενοικίασης και η οποία μπορεί να περιορίσει ακόμη περισσότερο την ευθύνη του ενοικιαστή για την Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών.  Μπορείτε να ζητήσετε αυτή την επιπρόσθετη ασφάλεια κατά την έναρξη της κράτησης σας. 

Ημερήσια Χρέωση για Super Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών:

 • 10 Ευρώ + ΦΠΑ για την κατηγορία  A, B και C
 • 12 Ευρώ + ΦΠΑ για την κατηγορία  A1, D, E, H, K, L και L1
 • 18 Ευρώ + ΦΠΑ για την κατηγορία  G1 και J
 • 21 Ευρώ + ΦΠΑ για την κατηγορία  H2, V και V1

Ο ενοικιαστής επιβαρύνεται με το ποσό απαλλαγής για την Super Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών:

 • 243 Ευρώ + ΦΠΑ για την κατηγορία  A, B και C
 • 305 Ευρώ + ΦΠΑ για την κατηγορία  A1, D, E, H, K, L και L1
 • 366 Ευρώ + ΦΠΑ για την κατηγορία  G1 και J
 • 508 Ευρώ + ΦΠΑ για την κατηγορία  H2, V και V1

Η Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών ισχύει υπό τον όρο ότι τον όνομα του ενοικιαστή και οι εξουσιοδοτημένοι οδηγοί αναφέρεται στο συμβόλαιο μεταξύ της ACE και του πελάτη. Ανεξάρτητα εάν ο ενοικιαστής έχει επιβεβαιώσει την αποδοχή της Απαλλαγής Ευθύνης Ζημιών, ο ενοικιαστής είναι υπεύθυνος για ζημιές που προκλήθηκαν στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, στην οροφή, στην κεραία, στους καθρέπτες, τα ελαστικά και τροχών του αυτοκινήτου, από μεταφορά με πλοίο κ.ο.κ. Εάν δεν αποδεχθεί την Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών, ο ενοικιαστής είναι πλήρως υπεύθυνος για οποιαδήποτε ζημιά ή κλοπή στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Η ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αθήνα Ελλάδα δεν παρέχει ασφαλιστική κάλυψη χωρίς την καταβολή αντίστοιχου ποσού που εκπίπτει.

Η Ασφάλεια Κλοπής απαλλάσσει τον ενοικιαστή από το μεγαλύτερο μέρος του κόστους επισκευής ή αντικατάστασης του ενοικιαζόμενου οχήματος, των τμημάτων και των εξαρτημάτων αυτού εάν αυτά κλαπούν ή καταστραφούν μετά από κλοπή ή απόπειρα κλοπής. Η ασφάλεια κλοπής δεν καλύπτει την κλοπή προσωπικών αντικειμένων από το όχημα και την κλοπή ολική ή μερική που προκλήθηκε από αμέλεια του ενοικιαστή (π.χ.  ο οδηγός άφησε το κλειδί στην μίζα). Εάν δεν αποδεχθεί την Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών, ο ενοικιαστής είναι πλήρως υπεύθυνος για οποιαδήποτε ζημιά ή κλοπή στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.

Ο ενοικιαστής και ο κάθε επιπρόσθετος οδηγός πρέπει να είναι τουλάχιστον 23 ετών για όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Για ορισμένες κατηγορίες το όριο αυτό αυξάνεται στα 25 έτη. Κάθε οδηγός πρέπει να επιδεικνύει ένα έγκυρο δίπλωμα οδήγησης στο όνομα του το οποίο ισχύει τουλάχιστον για ένα χρόνο. Παρακαλούμε ανατρέξτε στην πρώτη παράγραφο για τη Διεθνή Άδεια Οδήγησης για λεπτομέρειες που αφορούν ξένα διπλώματα οδήγησης.

Τα γραφεία της ACE Rent a Car βρίσκονται στο κέντρο της Γλυφάδας (Λαζαράκη 43) και εξυπηρετούμε το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Εξυπηρετούμε όλα τα ξενοδοχεία στην Αθήνα και άλλες κατοικημένες περιοχές και άλλες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις όπως το West Inn Athens Astir Palace Beach Resort στη Βουλιαγμένη.

Υπάρχουν πολλές επιλογές και παρελκόμενα που διατίθενται για να κάνουν το ταξίδι σας ασφαλέστερο, πιο άνετο και ευχάριστο. Από κινητά τηλέφωνα μέχρι παιδικά καθίσματα, αντιολισθητικές αλυσίδες, σχάρες για μεταφορά ποδηλάτων και σχάρες οροφής, συσκευές πλοήγησης GPS, η ACE προσφέρει μια ποικιλία ειδικευμένου εξοπλισμού για το ταξίδι σας. Συμβουλευθείτε οποιοδήποτε αντιπρόσωπο της ACE για κάθε σας απορία ή συμπεριλάβετε τις απαιτήσεις σας στη φόρμα κράτησης. Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ένα γεμάτο ρεζερβουάρ βενζίνης παρέχεται κατά την παράδοση κάθε ενοικιαζόμενου οχήματος. Η εταιρία δεν έχει πρόσθετη χρέωση για υπηρεσία ανεφοδιασμού, εντούτοις η κατανάλωση βενζίνης επιβαρύνει τον ενοικιαστή. Σας προτείνουμε κατά την επιστροφή του, το αυτοκινήτο να έχει γεμάτο ντεπόζιτο για την πιο ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας επιστροφής.

Η ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αθήνα Ελλάδα σκοπεύει να φροντίσει για τη διευκόλυνση των οδηγών με ειδικές ανάγκες. Έχουμε συνεργαστεί με άτομα με δυσκολίες στην ομιλία, αλλά δεν διαθέτουμε αυτή τη στιγμή αυτοκίνητα για άτομα με κινητικές δυσκολίες. Για περισσότερες πληροφορίες για άτομα με ειδικές ανάγκες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι βασικές τιμές ενοικίασης συμπεριλαμβάνουν απεριόριστα χιλιόμετρα, υποχρεωτική ασφάλιση δημόσιας νομικής ευθύνης, ασφάλεια πυρκαγιάς και τον φόρο προστιθέμενης αξίας 24%. Οι Τιμές Ενοικίασης Όλων Συμπεριλαμβανομένων περιλαμβάνουν απεριόριστα χιλιόμετρα, υποχρεωτική ασφάλιση δημόσιας νομικής ευθύνης, ασφάλεια πυρκαγιάς, απαλλαγή ευθύνης ζημιών εκπιπτόμενο ποσό, ασφάλεια κλοπής και ΦΠΑ 24%.

Σε περίπτωση ατυχήματος, αν η σύγκρουση συμπεριλαμβάνει σωματική βλάβη πρέπει να αναφέρετε το ατύχημα στην τοπική αστυνομία της περιοχής όπου έγινε το ατύχημα (η αστυνομία πιθανότατα θα επισκεφθεί τον τόπο του ατυχήματος για εξέταση των καταθέσεων). Ο οδηγός πρέπει να συμπληρώσει και να αρχειοθετήσει οποιεσδήποτε αναφορές ατυχήματος απαιτούνται από τοπικές ή κρατικές αρχές. Επιπρόσθετα, ο οδηγός είναι υποχρεωμένος να συμπληρώσει μια αναφορά ατυχήματος της ACE για λόγους ασφάλισης. Αυτή η αναφορά γίνεται για την ασφάλεια και των δύο μερών και είναι ιδιαίτερα σημαντική αν υπάρχει απαλλαγή ευθύνης ζημιών. Να έχετε υπόψη πως οι καταθέσεις που κάνετε μπορεί να αποτελέσουν μόνιμο μέρος της αναφοράς του ατυχήματος. Είναι σημαντικό να είστε ειλικρινείς και ακριβείς καθώς οι καταθέσεις σας μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε νομικές αξιώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τις Συμβουλές μας για οδήγηση στην Ελλάδα, πατώντας εδώ.

Στην περίπτωση βλάβης ενοικιαζόμενου παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ACE στο 210-9680700 ή καλέστε την οδική βοήθεια της INTERAMERICAN στο 1168 για άμεση εξυπηρέτηση. Θα πρέπει να γνωρίζετε σε ποιο σημείο βρίσκεστε ώστε να μπορείτε να ενημερώσετε την οδική βοήθεια για το πού θα σας βρει.

Για τον επιπρόσθετο οδηγό ισχύουν οι ίδιες προϋποθέσεις σχετικά με το όριο ηλικίας και το δίπλωμα οδήγησης που ισχύουν για τον κύριο οδηγό/ενοικιαστή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για έναν επιπρόσθετο οδηγό. Από εκεί και έπειτα, για κάθε επιπλέον οδηγό χρεώνεται το ποσό των 4 Ευρώ την ημέρα. Όλοι οι επιπρόσθετοι οδηγοί καλύπτονται από την ασφάλεια του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου.

Ζητήστε μια προσφορά μέσω της on-line φόρμας κρατήσεων μας και επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές μας για κρατήσεις μέσω διαδικτύου. Συμπληρώστε την αίτηση και τις λεπτομέρειες στη φόρμα και θα λάβετε τις τιμές ενοικίασης μαζί με τους όρους και τις ασφαλιστικές καλύψεις της ενοικίασης. Η διαδικασία είναι σαφής και γίνεται πανεύκολα.

Μπορείτε να αλλάξετε, να αναθεωρήσετε ή να ακυρώσετε την κράτηση σας on-line μέσω e-mail. Για να αλλάξετε οποιοδήποτε σημείο της κράτησης σας αφού λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ACE. Μην ξεχνάτε πως η αλλαγή των ημερομηνιών, τοποθεσιών και τύπων ή κατηγοριών αυτοκινήτων μπορεί να μεταβάλλει την τιμή της κράτησης σας. Δεν υπάρχει χρέωση για ακυρωμένες ή αλλαγμένες κρατήσεις. Αν κάνετε κάποια ακύρωση παρακαλούμε να είναι τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα παραλαβής του ενοικιαζόμενου.

Για να παρατείνετε το χρόνο ενοικίασης παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ACE στο 210-9680700 πριν από την προγραμματισμένη παράδοση του ενοικιαζόμενου. Οποιεσδήποτε αλλαγές στην επιστροφή του ενοικιαζόμενου μπορεί να αλλάξουν την τιμή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την παράταση της ενοικίασης. Σε περίπτωση που θέλετε να παρατείνετε την περίοδο ενοικίασης παρακαλούμε κάνετε το εγκαίρως έτσι ώστε να διασφαλιστεί πως όλοι οι υπόλοιποι πελάτες θα έχουν το νοικιασμένο αυτοκίνητο τους διαθέσιμο κατά την άφιξη τους. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη διάρκεια περιόδων αιχμής, καθώς η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη και επεκτάσεις χωρίς προειδοποίηση μπορεί να μην είναι δυνατές. Αν δεν είμαστε σε θέση να συμφωνήσουμε με το αίτημα σας, τότε θα πρέπει να επιστρέψετε το όχημα τη στιγμή που ορίζεται στο συμφωνητικό ενοικίασης σας.

Μια βασική ημέρα ενοικίασης υπολογίζεται σε 24ωρη βάση. Επιπλέον, οι χρεώσεις για επιλεκτική ασφάλιση και απαλλαγές εφαρμόζονται σε 24ωρη βάση. Η επιστροφή του οχήματος μετά ή ακόμα και πριν την καθορισμένη ώρα μπορεί να επηρεάσει την υπολογισμένη τιμή. Κάθε επιπλέον ώρα (έως 2 ώρες) χρεώνεται επιπρόσθετα με το 1/5 της ημερήσιας χρέωσης του οχήματος. Για πάνω από δύο ώρες επιπλέον παρακράτησης του οχήματος, ο ενοικιαστής χρεώνεται με μία επιπλέον ημέρα.

Η ελάχιστη περίοδος ενοικίασης είναι 1 ημέρα. Μια βασική ημέρα ενοικίασης αντιστοιχεί σε 24 ώρες. Κάθε επιπλέον ώρα (έως 2 ώρες) χρεώνεται επιπρόσθετα με το 1/5 της ημερήσιας χρέωσης του οχήματος. Για πάνω από 2 ώρες επιπλέον παρακράτησης του οχήματος, ο ενοικιαστής χρεώνεται με μία επιπλέον ημέρα.

Όχι, δεν απαιτείται επαγγελματικό δίπλωμα για την ενοικίαση ενός minivan. Τα minivan που διατίθενται από την ACE απαιτούν το βασικό δίπλωμα οδήγησης.

Η ACE δεν παρέχει ενοικιάσεις χωρίς παράδοση. Όλα τα αυτοκίνητα θα πρέπει να επιστρέφονται είτε στο σημείο παραλαβής είτε στα γραφεία της ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων  είτε σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο ή σημείο ενδιαφέροντος αποκλειστικά εντός Αττικής. Δεν παραδίδουμε / παραλαμβάνουμε αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη για παράδειγμα.

Η ACE είναι υπερήφανη για το ότι προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών. Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελείται από άτομα που έχουν πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο της ενοικίασης αυτοκινήτων και γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι για τους οδηγούς να είναι ξένοιαστοι όταν ταξιδεύουν, ιδίως σε άγνωστες περιοχές! Το προσωπικό μας φροντίζει να κάνει όλες τις φάσεις της διαδικασίας ενοικίασης φιλικές και αποτελεσματικές. Όλα τα μέλη του προσωπικού μας λειτουργούν με τον μεγαλύτερο επαγγελματισμό. Αν υπάρξουν οποιεσδήποτε δυσκολίες σχετικά με την ενοικίαση σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κεντρικό μας γραφείο για την επίλυση τους. 

Απαιτείται προηγούμενη έγγραφη εξουσιοδότηση από την ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων. Μπορείτε να ζητήσετε την εξουσιοδότηση όταν κάνετε την κράτησή σας για να την παραλάβετε με την παράδοση του αυτοκινήτου. Τα οχήματα δεν επιτρέπεται να μεταβούν στα νησιά Μύκονος και Σαντορίνη.

Η ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αθήνα Ελλάδα δεν παρέχει ενοικιάσεις για ταξίδια μεταξύ των Ευρωπαϊκών Χωρών. Απαγορεύεται αυστηρά να ταξιδέψετε εκτός των Ελληνικών συνόρων με ένα ενοικιαζόμενο όχημα της ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων.

Μόλις προσγειωθείτε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», θα παραλάβετε τις αποσκευές σας και θα βγείτε στην Αίθουσα Ελέγχου Διαβατηρίων για να ελεγχθεί το διαβατήριο σας (δεν απαιτείται για επιβάτες που ταξιδεύουν από χώρες εντός Schengen). Θα βγείτε από μια από τις δυο κύριες εξόδους, Έξοδος Α (Extra-Schengen) ή Έξοδος Β (Intra-Schengen) στην αίθουσα Αφίξεων (χώρος υποδοχής). Βγαίνοντας από την αίθουσα Αφίξεων, θα δείτε το όνομα σας σε μια επιγραφή που θα κρατά ένας εκπρόσωπος της ACE, ο οποίος θα φέρει τα διακριτικά της εταιρείας στην ενδυμασία του και ο οποίος θα σας βοηθήσει με την ενοικίαση αυτοκινήτου σας. Μαζί θα βγείτε από το κεντρικό κτίριο του Αεροδρομίου. Το check out θα γίνει άμεσα από το Αεροδρόμιο της Αθήνας και μέσα σε λίγα λεπτά θα μπορείτε να ξεκινήσετε για τον προορισμό σας.

Είτε πρόκειται για αργία ή ακατάλληλη ώρα, η ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αθήνα φροντίζει να λαμβάνετε το ενοικιαζόμενο όχημα σας στην ώρα και στον τόπο που εσείς επιλέγετε. Αυτή η υπηρεσία έχει μια πρόσθετη χρέωση 21 Ευρώ που προστίθεται στο συνολικό ποσό ενοικίασης σας. Όλες οι επιπλέον χρεώσεις διανέμονται ανάμεσα στους διάφορους υπαλλήλους που δουλεύουν υπερωριακά για να διασφαλίσουν πως είστε απόλυτα ικανοποιημένοι και πως θα αντιμετωπίσετε τις λιγότερες δυνατές δυσκολίες κατά την περίοδο της ενοικίασης. Αυτή η χρέωση διευκρινίζεται σε εσάς προτού επιβεβαιώσετε την κράτηση σας.

Ο χώρος που διαθέτουμε στο αεροδρόμιο λειτουργεί εκτός σταθμού αποβίβασης σε μια κοντινή τοποθεσία. Οι εταιρίες ενοικιάσεων αυτοκινήτων που βρίσκονται εντός σταθμού αποβίβασης απαιτούν μια χρονοβόρα διαδρομή μέχρι να σας μεταφέρουν στο χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων τους. Με τη λειτουργία των εγκαταστάσεων ενοικιάσεων μας εκτός Αεροδρομίου, η ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αθήνα έχει ελαττώσει κατά πολύ τα κόστη (για παράδειγμα δεν χρεώνεστε το φόρο αεροδρομίου 13%) και σας μεταφέρουμε αυτό το κέρδος χαμηλώνοντας τις τιμές ενοικίασης μας.
Όταν επιβεβαιώσετε την κράτηση σας, θα λάβετε ένα e-mail με την επιβεβαίωση ενοικίασης, οδηγίες και επιπλέον πληροφορίες επικοινωνίας. Σας παρέχουμε 24ωρη υπηρεσία παραλαβής/παράδοσης του αυτοκινήτου από αντιπρόσωπό μας στο αεροδρόμιο, με την πολιτική “μη-καθυστέρησης”. Φέρνουμε το ενοικιαζόμενο όχημα σε εσάς! Σας συναντούμε και σας καλωσορίζουμε προσωπικά χωρίς χρονοβόρες μετακινήσεις με λεωφορείο ή μακρινούς περιπάτους και αναμονές προκειμένου να λάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας. Έχουμε την καλύτερη εξυπηρέτησή και τη μέγιστη διευκόλυνση σας στο μυαλό μας!

Κάνοντας μια on-line κράτηση θα λάβετε μια εγγυημένη τιμή χωρίς να απαιτείται η πιστωτική σας κάρτα. Αυτό το site δεν χρεώνει σε καμία περίπτωση την πιστωτική σας κάρτα. Όταν φτάσετε στον τόπο ενοικίασης, θα ολοκληρώσετε την οικονομική συναλλαγή με έναν αντιπρόσωπο της ACE.

Η ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αθήνα θα διατηρήσει την κράτηση για 90 λεπτά μετά από τον καθορισμένο χρόνο που έχει υποδείξει ο πελάτης. Μετά το πέρας της ώρας αυτής, η κράτηση θα θεωρείται άκυρη και θα σημειωθεί ως μη εμφάνιση του πελάτη. Αν ο πελάτης φτάσει μετά από αυτή την περίοδο, τα οχήματα μπορεί να έχουν διατεθεί σε άλλους και η τιμή κράτησης μπορεί να μην είναι πλέον διαθέσιμη. Αν υπάρχει καθυστέρηση στο Αεροδρόμιο (απώλεια αποσκευών κλπ.) παρακαλούμε φροντίστε να ειδοποιήσετε την ACE ώστε η κράτηση σας να συνεχίσει να θεωρείται έγκυρη.

Αν κάνετε μια έρευνα αγοράς, είμαστε σίγουροι ότι θα ανακαλύψετε ότι η ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αθήνα διαθέτει από τις πιο χαμηλές τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου που προσφέρονται από τις υπόλοιπες εταιρίες.
Τροποποιούμε την τιμή ενοικίασης που έχετε κλείσει σύμφωνα με τις ισχύουσες τιμές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας. Αυτό σημαίνει πως θα έχετε κέρδος καθώς θα λαμβάνετε πάντα τις πιο πρόσφατες και οικονομικές τιμές ακόμα και αν η τιμή είναι επιβεβαιωμένη. Φυσικά, η τιμή ενοικίασης θα μεταβάλλεται μόνο προς τα κάτω, σε περίπτωση που οι τιμές μας γίνουν πιο οικονομικές και όχι το αντίθετο.

Στο ξεκίνημα της ενοικίασης πρέπει να επιδειχθεί μια έγκυρη πιστωτική κάρτα στο όνομα του ενοικιαστή και όλοι οι επιπλέον οδηγοί. Η ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αθήνα δέχεται μόνο MasterCard και Visa. Δεν δεχόμαστε χρεωστικές κάρτες, επιταγές ή κάρτες ανάληψης μετρητών ως αναγνώριση πίστωσης. Μέσω της πιστωτικής κάρτας, χρεώσεις οι οποίες έγιναν κατά τη διάρκεια της ενοικίασης όπως το προκαθορισμένο επιστρεφόμενο ποσό για ζημιές ή απώλεια του ενοικιαζόμενου οχήματος και οποιεσδήποτε διοικητικές κυρώσεις θα χρεωθούν στην πιστωτική κάρτα.

Κλήσεις και επισυναπτόμενες διοικητικές κυρώσεις που απορρέουν από οποιαδήποτε παραβίαση του ελληνικού Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασης, αποτελούν αποκλειστική ευθύνη του ενοικιαστή. Αν τέτοιες διοικητικές κυρώσεις δεν αποκαλυφθούν στην ACE στο τέλος της περιόδου ενοικίασης, η παράβαση θα καταχωρηθεί στο όνομα του ενοικιαστή και η Ελληνική Τροχαία και η Κυβέρνηση θα ζητήσει τα στοιχεία του ενοικιαστή ενώ η κλήση / το πρόστιμο θα σταλεί ταχυδρομικώς στη διεύθυνση του ενοικιαστή. Σε περίπτωση που ο ενοικιαστής δεν καταβάλει το πρόστιμο και η ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αθήνα πρέπει να παρέμβει θα υπάρξει μια χρέωση διαχείρισης των 20€ επιπλέον στο κόστος του προστίμου. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα περισσότερα από τα πρόστιμα κυκλοφορίας στην Ελλάδα μειώνονται στο μισό αν καταβληθούν μέσα σε 10 ημέρες. Κλήσεις στάθμευσης που εκδίδονται από την Ελληνική Τροχαία μπορούν να καταβληθούν σε οποιοδήποτε ελληνικό ταχυδρομείο. Κλήσεις στάθμευσης που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες θα πρέπει να καταβληθούν στο τοπικό γραφείο του δήμου ή στο Δημαρχείο της πόλης. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, ρωτήστε ACE για συμβουλές.

Σε περίπτωση μη εμφάνισης του ενοικιαστή, η κράτηση θα ακυρωθεί. Καθώς γνωρίζετε η εταιρία ACE Rent a Car δεν απαιτεί από τα άτομα που κάνουν μια on-line κράτηση να δώσουν τον αριθμό της πιστωτικής τους κάρτας όπως γίνεται από τις περισσότερες άλλες εταιρίες ενοικίασης. Η ACE δεν χρεώνει για ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής ή για αλλαγή στην ημερομηνία ενοικίασης. Ζητάμε από πιθανούς πελάτες μας που κάνουν μια on-line κράτηση να εκτιμήσουν την ελαστική υπηρεσία κρατήσεων μας και έτσι να έχουν την ευγένεια να ειδοποιήσουν την ACE για πιθανή ακύρωση.
Εκτιμούμε το σεβασμό σας απέναντι στην εταιρία και την πολιτική της. Ως αποτέλεσμα της μη-εμφάνισης και καμίας προσπάθειας για επικοινωνία με την ACE από τη μεριά του ενοικιαστή, το όνομά του θα προστεθεί στην επίσημη μαύρη λίστα των εταιριών ενοικιάσεων αυτοκινήτου για όλη την Ελλάδα που αφορούν στη μη-ακύρωση της κράτησης. Το συγκεκριμένο άτομο θα αντιμετωπίσει πρόβλημα όταν προσπαθήσει να κάνει κράτηση στο μέλλον με οποιαδήποτε άλλη εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

Η ACE έχει απόλυτη εχεμύθεια! Ποτέ δεν πωλούμε, ανταλλάζουμε, δανείζουμε, δίνουμε, ή εμπορευόμαστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το όνομα ή την ημερομηνία γέννησης σας σε οποιαδήποτε εταιρία ή άτομο για κανένα λόγο. Κάθε πληροφορία που εισάγετε στη φόρμα ενοικίασης παραμένει αυστηρά προσωπική. Δεν πρόκειται να λάβετε ανεπιθύμητα e-mail (spam) από εμάς ή από οποιονδήποτε άλλο ως αποτέλεσμα εισαγωγής των προσωπικών σας στοιχείων.

Όχι, η ACE κατανοεί πως συχνά λόγω προσωπικών λόγων το επαγγελματικό ταξίδι ή οι διακοπές σας μπορεί να περικοπούν. Προσαρμόζουμε το κόστος σύμφωνα με τις μέρες που κατέχετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Δεν χρεώνεστε τίποτα παραπάνω!

Εάν επιλέξετε να απορρίψετε την Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών που προσφέρεται από την ACE, προκειμένου να χρησιμοποιήσετε την κάλυψη που σας παρέχει η πιστωτική κάρτα ή η Προσωπική σας Ασφάλιση, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τα παρακάτω δεδομένα. Ακόμη και αν ο ενοικιαστής καλύπτεται πλήρως από την πιστωτική του κάρτα, ο ενοικιαστής θα πρέπει να πληρώσει στην ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αθήνα Ελλάδα όλα τα κόστη που πραγματοποιούνται για την επισκευή ή αντικατάσταση του οχήματος. Περαιτέρω διεκδικήσεις μπορούν στη συνέχεια να γίνουν από τον ίδιο τον ενοικιαστή για να ανακτήσει οποιαδήποτε από αυτές τις δαπάνες από τον πάροχο υπηρεσιών της πιστωτικής του κάρτας. Σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με τον πάροχο της πιστωτικής σας κάρτας (Visa & MasterCard) και να ζητήσετε τα στοιχεία σχετικά με την κάλυψη για ενοικίαση αυτοκινήτων με τη χρήση της πιστωτικής κάρτας. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε γραπτή επιβεβαίωση από τον πάροχο πιστωτικής κάρτας για την κάλυψη και το τι συνεπάγεται. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να ρωτήσετε αν οι επιπλέον οδηγοί που αφορούν την ενοικίαση καλύπτονται από την πολιτική.

Κάλυψη πιστωτικών καρτών

 • Μερικές πιστωτικές κάρτες προσφέρουν κάλυψη μόνο για ορισμένες κατηγορίες αυτοκινήτων και τύπους.
 • Μερικές πιστωτικές κάρτες καλύπτουν ενοικιάσεις αυτοκινήτων μόνο για ορισμένο χρονικό διάστημα.
 • Η κάλυψη με πιστωτική κάρτα απαιτεί από εσάς να πληρώσετε τους λογαριασμούς επισκευής οι ίδιοι και να υποβάλλετε έπειτα τα έγγραφά σας μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να αποζημιωθείτε.
 • Μερικοί δεν θα καλύψουν ενοικιάσεις αν η τοποθεσία είναι στο εξωτερικό, δηλαδή εκτός της χώρας όπου εκδόθηκε η πιστωτική κάρτα.