+30 210 968-0700 - (Ισχύει μόνο για κρατήσεις που γίνονται μέσω αυτού του ιστότοπου) english greek

Skoda Karoq ή παρόμοιο

Αυτόματο Κιβώτιο Ταχυτήτων

Ψάχνετε για το τέλειο όχημα τύπου SUV για να εξερευνήσετε την Αθήνα και τη γύρω περιοχή; Στην Ace Ενοικιάσεις Αυτοκινήτου μπορείτε να νοικιάσετε SUVs με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων από το Αεροδρόμιο της Αθήνας και άλλες τοποθεσίες! Προσφέρουμε ευρύχωρα και ευέλικτα SUVs όπως το Skoda Karoq  αυτόματο, ιδανικά για οικογένειες ή ταξιδιώτες που θέλουν να βιώσουν την Ελλάδα με τα πλεονεκτήματα ενός SUV.

Με την άνεση του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, μπορείτε να πλοηγηθείτε στους κατακόρυφους δρόμους και τα εκπληκτικά τοπία της Ελλάδας με ευκολία. Και με αρκετό χώρο για αποσκευές και εξοπλισμό, το Skoda Karoq κατηγορίας  αυτόματο είναι η απόλυτη επιλογή για τις περιπέτειες σας στην Ελλάδα.

Εάν θέλετε να εξερευνήσετε τους ιστορικούς χώρους της Ελλάδας, όπως το εκπληκτικό ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο στη νότια άκρη της χερσονήσου της Αττικής, τα SUV μας είναι ο τέλειος τρόπος να φτάσετε εκεί. Και με ανταγωνιστικές τιμές και ευέλικτες επιλογές ενοικίασης, μπορούμε να προσαρμόσουμε την ενοικίασή σας στα σχέδια και τον προϋπολογισμό ταξιδιού σας.

Μην περιμένετε λοιπόν; Κλείστε σήμερα το SUV σας με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων στην Ace Ενοικιάσεις πολυτελών SUV στην Αθήνα και ετοιμαστείτε να ζήσετε την απόλυτη ελληνική περιπέτεια στο Skoda Karoq με αυτόματο! 

 

  • 95 Unl Fuel
  • 5 Door
  • 5 - Passenger
  • Air-Condition
  • Automatic
  • 3+ Units

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ