+30 210 968-0700 - (Ισχύει μόνο για κρατήσεις που γίνονται μέσω αυτού του ιστότοπου) english greek

ΠΛΟΗΓΟΣ GPS ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ

GPS Πλοηγοί: Μια λεπτή, εύχρηστη, φορητή μονάδα πλοήγησης GPS για ταξίδια σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων εθνικών δρόμων, αυτοκινητόδρομων, επαρχιακών δρόμων, δρόμων μέσα στην πόλη καθώς και μεγάλων χωριών και ελληνικών νησιών. Διαθέτει αυτόματη δρομολόγηση, φωνητική καθοδήγηση, αναζήτηση διευθύνσεων και εμφάνιση χάρτη. Αυτές οι μονάδες μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας, είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, θα φτάσετε εκεί που θέλετε πιο γρήγορα, φθηνότερα, ευκολότερα και ασφαλέστερα.

Οι κλασικοί χάρτες από χαρτί αποτελούν πλέον παρελθόν για τους περισσότερους ανθρώπους. Προσφέρουμε αυτή τη συσκευή σε προσιτό κόστος, ώστε να βοηθήσουμε σε ασφαλές και αποτελεσματικές μετακινήσεις. Η ευκολία και η αποδοτικότητα των σύγχρονων συστημάτων πλοήγησης GPS τα καθιστούν ένα συναρπαστικό επιπλέον χαρακτηριστικό στις Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων και στα ταξίδια σας σε όλη την Ελλάδα. Η συσκευή διαθέτει μια απλή στη χρήση έγχρωμη οθόνη αφής με αυτόματο υπολογισμό διαδρομής σε οποιονδήποτε προορισμό. Απλά αγγίζετε την έγχρωμη οθόνη για να εισάγετε έναν προορισμό και το GPS σας μεταφέρει εκεί με τους 3D χάρτες και τις φωνητικές και τις οπτικές οδηγίες. Ακόμα, ανακοινώνει το όνομα των εξόδων και των οδών, ώστε να έχετε τα μάτια σας στο δρόμο ενώ οδηγείτε, καθώς ακούτε τις οδηγίες. Επιλέξτε τον προορισμό σας από μια προ-προγραμματισμένη λίστα. Περιλαμβάνει χάρτες με όλους τους δρόμους, βάση δεδομένων με σημεία ενδιαφέροντος (POIs) με ξενοδοχεία και καταλύματα, εστιατόρια για φαγητό και ποτό, κυβερνητικά και δημοτικά κτίρια, αρχαιολογικούς χώρους, αξιοθέατα, πρατήρια καυσίμων, ATMs, νοσοκομεία, το Γραφείο της ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αθήνα και άλλους δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς. Οι πλοηγοί GPS θα σας συμβουλεύσουν επίσης για τα τοπικά όρια ταχύτητας και θα σας προειδοποιήσουν όταν πηγαίνετε πολύ γρήγορα ή υπάρχει κάποιο ραντάρ για έλεγχο ταχύτητας, σώζοντάς σας από το κόστος απρόσμενων προστίμων.

Τα φωνητικά μηνύματα, η οπτική κατεύθυνση και το μενού είναι προεπιλεγμένα στα Αγγλικά ή στα Ελληνικά. Κατόπιν αιτήματός σας μπορούμε να σας παραχωρήσουμε πλοηγούς GPS με επιλογή για περισσότερες γλώσσες. Οδηγήστε με αυτοπεποίθηση, οπουδήποτε και αν είστε. Με τους πλοηγούς GPS δεν θα έχετε πλέον το ψάξιμο στους χάρτες, την αναζήτηση πινακίδων στο δρόμο ή την αναζήτηση κάποιου ανθρώπου για να ρωτήσετε για οδηγίες. Πλοηγηθείτε στον προορισμό σας με ευκολία, απολαμβάνοντας το ταξίδι με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Τώρα είστε τόσο μακριά από οποιοδήποτε μέρος όσο μόνο μερικά πατήματα στην οθόνη του πλοηγού GPS!

Προσθέτοντας έναν πλοηγό GPS στην επόμενη σας ενοικίαση ενός αυτοκινήτου απαλλάσσεστε από το άγχος για να φτάσετε στον προορισμό σας και έτσι μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την οδήγησή σας. Μπορείτε να ζητήσετε την ενοικίαση ενός πλοηγού GPS στο 3ο βήμα της κράτησής σας, στην Αναζήτηση Τιμών. Σε εκείνο το σημείο μπορείτε να επιλέξετε, μαζί με την ενοικίαση του αυτοκινήτου, και ενοικίαση πλοηγού GPS.

Μονάδα Πλοήγησης GPS

Μια λεπτή, εύχρηστη φορητή μονάδα πλοήγησης GPS, που σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία σας στην ενοικίασης ενός αυτοκινήτου. Μείνετε σε τροχιά με ένα GPS για ταξίδια σε όλη την Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα.

 

Απολαύστε τα πλεονεκτήματα ενός Πλοηγού GPS:

 • Είναι απλό στη χρήση, εύκολο και οικονομικό!
 • Μικρό και φορητό.
 • Παρέχει φωνητικές και οπτικές υποδείξεις.
 • Αναλυτικές ηχητικές οδηγίες.
 • Αναζήτηση βάσει διεύθυνσης ή κατηγορίας.
 • Ένα βοηθητικό πρόγραμμα "αγαπημένων", σας επιτρέπει να κατεβάσετε οδηγούς εθνικών πάρκων, οδηγούς πόλεων και πολλά άλλα.
 • Αποθηκεύει τις διευθύνσεις σας για ταξίδια επιστροφής και για εύκολη επιστροφή αυτοκινήτων.
 • Βάση Δεδομένων Κάμερας Ταχύτητας.
 • Εύκολα βρείτε προορισμούς (φαγητό, καταλύματα κ.λπ.).
 • Άμεση τροποποίηση των οδηγιών εάν οι ταξιδιώτες αλλάξουν τα σχέδιά τους ή κάνουν λάθος στροφή.
 • Η βάση δεδομένων GPS διαθέτει σημεία ενδιαφέροντος, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, πρατήρια καυσίμων, ATM's και αξιοθέατα.
 • Βρείτε εύκολα τρόφιμα, διαμονή και οποιουσδήποτε άλλους προορισμούς.
 • Πλοηγοί GPS προγραμματισμένοι για πολλές γλώσσες.
 • Λάβετε ειδοποιήσεις σχετικά με την κυκλοφορία και την κατασκευή δρόμων.
 • Με γρήγορο και ακριβή υπολογισμό της διαδρομής.
 • Πολλαπλές επιλογές γλώσσας.
 • GPS με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας και πάρτε την πιο γρήγορη, πιο άμεση διαδρομή, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος βενζίνης.